Genix étrend-kiegészítő kapszula 2x60db

12 945 Ft

Kategória:

Leírás

A GENIX étrend-kiegészítő kapszula megalkotásakor a legfőbb szempont az volt, hogy megkeressük azokat a speciális összetevőket, amelyek kétségkívül a leghatékonyabb segítséget nyújtják a mai modern világ és az ezzel járó hétköznapok problémáira, amik gátolják a sikeres fogyást. Így született meg a JELEN testsúlycsökkentést támogatókapszulája, a GENIX. Összetevőit a legfrissebb tudományos eredmények figyelembevételével gondosan és körültekintően választottuk ki, hogy a fogyás többé ne csak vágyálom legyen. Testsúlycsökkentést támogató hatása elsősorban az éhségérzet mérséklésére és az emésztésre gyakorolt pozitív befolyásának lehet köszönhető.

»» Szeretne laposabb hasat? ««

A sikeres fogyókúra alapja a megfelelő életmód (testmozgás, helyes étrend). A GENIX kapszula hatóanyagai a máj funkciójának és a bélmozgás támogatásával segítik az emésztést, a testsúlycsökketnést támogató hatásban ezek kívül az étvágyra kifejtett hatásnak is szerepe lehet.

»» Szeretne feszesebb bőrt? ««

Sokaknál a túlsúly narancsbőrrel is párosul, mivel a felhalmozódó zsírsejtek egyenetlené tehetik a bőr felületét. Nekik jó hír, hogy a Genix egyes összetevői (pl. Helianthus tuberosus, Citrus aurantium) támogatják a zsíranyagcserét, zsírlebontást és a normál zsírtömeg fenntartását.

»» Nem elégedett a súlyával? ««

A megfelelpő életmóddal és étrenddel ez is megváltozhat! A testsúlycsökkentés támogatása az  étvágycsökkentést és a megfelelő anyagcserét segítő anyagokkal segítheti a cél elérését.

Ajánljuk mindazoknak, akik a drasztikus életmódváltás helyett megfelelő életmóddal és étrenddel, a szervezetük belső folyamatainak támogatása révén egyenletes és fenntartható fogyást szeretnének elérni.

Felhasználási javaslat:

2×1 kapszula 3 dl folyadékkal bevéve. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Összetevők:

Caralluma fimbriata kivonat, Helianthus tuberosus kivonat, kapszulahéj: zselatin, Bitter orange fruit kivonat, Willow herb kivonat, csomósodást gátló: zsírsavak magnézium sói, Hedge Maple buds kivonat, színezék: titán-dioxid (E171)

Az alapanyagok származási országa: Kína

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A termék fogyasztása terhes és szoptatós anyáknak, gyermekeknek nem ajánlott.

Figyelmeztetés:
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Forgalmazó: Ever & Ever Kft.

Tárolási javaslat: Száraz, hűvös helyen.

Minőségét megőrzi: A termék alján jelzett időpontig.

OGYÉI notifikációs szám: 29875/2022

Származási ország: Magyarország