Kérdések és válaszok az egészséges fogyásról,
hogy ne maradjanak kétségei!

Mitől hatékony a Genix kapszula?

A fogyás 2 nagyon fontos tényezőn alapul. A szervezetünkbe bevitt tápanyagok mértékén és azok megfelelő módon való felhasználásán. Az elsőben a GENIX-ben található hatóanyagok étvágycsökkentő tulajdonságai segítenek, míg a másodikban azok az összetevők, amelyek az anyagcsere folyamatokat segítik, optimalizálják ezáltal támogatva a fogyás folyamatát. Vagyis nem fog annyi ételt fogyasztani, és amit elfogyaszt, az jobban hasznosul!

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a Genix?

A GENIX csak természetes összetevőket tartalmaz, olyan kivonatokat, amelyek külön-külön is jótékony hatással vannak a szervezet működésére. Ebben a testsúlycsökkentő étrend-kiegészítőben ezeknek a kivonatoknak a leghatékonyabb kombinációját hoztuk el Önöknek, melyek hozzájárulnak a hatásos és tartós fogyáshoz a bennük található étvágycsökkentő és anyagcsere segítő összetevők révén!

Hogyan kell alkalmazni a készítményt?

A GENIX kapszulát naponta 2-szer ajánlott fogyasztani, étkezések előtt bő folyadék kíséretében. A tapasztalatok szerint a két legfontosabb étkezés (reggeli és ebéd – de ez egyénfüggő) előtt beszedve fejti ki legjobban a hatását legalább 3 dl folyadékkal – lehetőleg vízzel – fogyasztva.

 

Mikor és milyen eredmények várhatók?

A GENIX kapszula szedésével nem csak testsúly-, de alakváltozás is várható az alkalmazás elkezdését követően. Az eredményeket nagyban befolyásolja a szedés megkezdésekor fennálló alapállapot és a motiváció, de az életvitel sem elhanyagolható.

Kinek ellenjavalt a Genix szedése?

Várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek a készítmény szedése nem javasolt. Krónikus betegség, rendszeres gyógyszerfogyasztás esetében javasolt a kezelőorvossal való egyeztetés.

Vannak e mellékhatásai a Genix étrendkiegészítő tablettának?

A GENIX természetes hatóanyagokat tartalmaz, ismert mellékhatásai nincsenek. Amennyiben bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Szükséges diétáznom a készítmény szedése alatt?

A tudatos életmód minden esetben elősegíti a jobb és gyorsabb eredmények elérését a fogyásban.