Gyakori kérdések – praktikus válaszok az egészséges fogyás szolgálatában… hogy ne maradjanak kétségei!

Mitől hatékony a Genix kapszula?

A fogyás 2 nagyon fontos tényezőn alapul: a szervezetünkbe bevitt tápanyagok mennyiségén és azok megfelelő módon való felhasználásán. A GENIX-ben található hatóanyagok támogatják az étvágycsökkentést, valamint segítik, optimalizálják az anyagcsere-folyamatokat, ezáltal támogatva a fogyás folyamatát. Nem csak az a lényeg, hogy mennyit eszünk, hanem az is, hogy az elfogyasztott étel hogyan hasznosul!

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a Genix?

A GENIX csak természetes összetevőket tartalmaz, olyan kivonatokat, amelyek külön-külön is jótékony hatással vannak a szervezet működésére. Ebben a testsúlycsökkentést támogató étrend-kiegészítőben ezeknek a kivonatoknak az  átgondolt, optimális kombinációját hoztuk el Önöknek, melyek hozzájárulnak a hatásos és tartós fogyáshoz a bennük található étvágycsökkentést és anyagcserét  segítő összetevők révén!

Hogyan kell alkalmazni a készítményt?

 Hogyan kell alkalmazni a készítményt? (H3)

A GENIX kapszulát naponta 2-szer ajánlott fogyasztani, étkezések előtt bő folyadék kíséretében. A tapasztalatok szerint a két legfontosabb étkezés (reggeli és ebéd – de ez egyénfüggő) előtt beszedve fejti ki legjobban a hatását legalább 3 dl folyadékkal – lehetőleg vízzel – fogyasztva.

 

Mikor és milyen eredmények várhatók?

A GENIX kapszula szedése támogatja a megfelelő életmód (testmozgás, helyes étrend) segítségével elérhető testsúlycsökkentést. Az eredményeket nagyban befolyásolja a szedés megkezdésekor fennálló alapállapot és a motiváció, de az életvitel sem elhanyagolható.

Kinek ellenjavalt a Genix szedése?

Várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek a készítmény szedése nem javasolt. Krónikus betegség, rendszeres gyógyszerfogyasztás esetében javasolt a kezelőorvossal való egyeztetés.

Vannak e mellékhatásai a Genix étrendkiegészítő tablettának?

A GENIX természetes hatóanyagokat tartalmaz, ismert mellékhatásai nincsenek. Amennyiben bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Szükséges diétáznom a készítmény szedése alatt?

A tudatos életmód minden esetben elősegíti a jobb és gyorsabb eredmények elérését a fogyásban.